Luxe vastgoed Marbella

Villa Hortensia

Exclusief wonen met een perfecte balans tussen eigentijds comfort en authentieke Andalusische charme.

5 Slaapkamers

7 Badkamers

2 Garages

Bewoonbare opp. 670 m²

Grond opp. 2.880 m²

Prijs: € 3.580.000

Meer informatie of bezichtiging?
Neem contact met ons op of maak een afspraak.

Exclusieve villa Marbella

Welkom bij villa Hortensia

Deze moderne villa in het hart van El Paraiso Medio, Marbella biedt een perfecte balans tussen eigentijds comfort en authentieke Andalusische charme. De villa is gelegen op een ruim perceel van 2.880 m² en biedt panoramisch uitzicht op de golfbaan en de bergen.

Met een totale woonoppervlakte van 670 m², verdeeld over drie verdiepingen, beschikt deze woning over vijf ruime slaapkamers, elk met en-suite badkamers en hoogwaardige afwerkingen.

 

Villa Hortensia biedt niet alleen rust en privacy, maar ook gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen zoals restaurants, winkels en internationale scholen. El Paraiso Golf, ontworpen door Gary Player, ligt om de hoek en maakt deze locatie ideaal voor golfenthousiastelingen.

 

Mis deze unieke mogelijkheid niet en neem vandaag nog hier contact met ons op om jouw droomwoning in El Paraiso te bezichtigen!

Video afspelen
Interieur en exterieur

Materialen & voorzieningen

De begane grond verwelkomt je met een royale lobby die leidt naar drie suites en biedt direct toegang tot een prachtige tuin en een indrukwekkend zoutwater-zwembad. Op hetzelfde niveau vind je een spa met sauna en Turks bad, evenals een volledig uitgeruste fitnessruimte en een thuisbioscoop. Voor de golfliefhebbers is er zelfs een aparte ruimte met parkeergelegenheid voor drie golfbuggy’s.

 

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime woonkamer met een prachtige open haard, een eetkamer, een luxe keuken met een ingebouwde vinotheek voor 200 flessen, en een grote overdekte terras met een barbecue waar je kunt genieten van adembenemende zonsondergangen. Een vierde suite en een privébibliotheek maken deze verdieping compleet.

 

De tweede verdieping herbergt de master suite met een eigen kleedkamer, dubbele douche, ligbad en een privéterras dat een ongeëvenaard uitzicht biedt op de groene omgeving van El Paraiso. De gehele woning is uitgerust met een slim automatiseringssysteem dat de bediening van ramen, deuren, verlichting en zwembad eenvoudig maakt, terwijl discreet geplaatste zonnepanelen zorgen voor een bijna volledige energie-autonomie.

Tuin

Aangelegde tuin met zwembad, overdekt terras met barbecue

Meubilair

Incl. installatie met airconditioning en verwarming

Keuken

Incl. geïnstalleerde keuken met inbouwapparatuur

Parking

Incl. parkeergelegenheid voor 3 golfbuggy's

Badkamers

Incl. 7 badkamers en sanitair

Slim automatiseringssysteem en zonnepanelen

Incl. slim automatiseringssysteem en bijna volledige energie-autonomie

Openhaard en vinotheek

Incl. openhaard en vinotheek in de woonkamer

Zwembad

Incl. zout-waterzwembad


Thuisbioscoop

Incl. thuisbioscoop


Spa en fitnessruimte

Incl. spa, met sauna en turks bad

Meer foto’s bekijken >>

 

Is villa Hortensia in Paraiso Medio, Marbella helemaal wat je zoekt? Wacht dan niet te lang, want deze villa is onmiddellijk beschikbaar. Wist je dat ook het meubilair optioneel over te nemen is?

 

Neem contact op met Marbella Second Home voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse. 

 

Luxe villa Marbella

Jouw droomvilla in Paraiso Medio, Marbella

De omgeving

El Paraiso Medio is een van de meest gewilde locaties aan de Costa del Sol, gelegen tussen Marbella (12 km) en Estepona (10 km). Deze rustige, exclusieve buurt biedt een ideale combinatie van groene landschappen en gemakkelijke toegang tot de beste faciliteiten in de regio. De stranden liggen op slechts enkele minuten rijden, evenals gerenommeerde golfbanen zoals El Paraiso Golf Club, en diverse restaurants, winkels en scholen. De luchthaven van Málaga ligt op slechts 70 km afstand (ongeveer 45 minuten rijden). 

 

Informatie en bezichtiging

Is jouw interesse gevallen op deze exclusieve luxe villa in Benahavís? Dan helpen wij je graag verder met al jouw vragen.

Wij zijn Katty & Gino van Marbella Second Home. Als enthousiaste vastgoedmakelaars in Costa del Sol kijken wij ernaar uit om samen jouw droomwoning te vinden. We begeleiden je graag van A tot Z. Ook na de verkoop staan we je bij, een échte full-service ontzorging, daar staan we voor!


We ontmoeten je graag voor een kennismakend gesprek in België of in Spanje, en verwelkomen we je persoonlijk met open armen.


Zien we je binnenkort?


Alvast tot dan!


Katty & Gino

Contacteer ons

Meer informatie of bezichtiging? Neem contact met ons op of maak een afspraak.

Vergelijk aanbiedingen