Uw zoekresultaten
Gepost door admin op juni 21, 2022
0

Ligging, ligging én nóg eens ligging!

The Lake Marbella Second Home

Ligging, ligging en nog eens ligging!

Wie wil investeren in vastgoed, houdt het best rekening met de ligging van een pand. Ligging is namelijk één van de belangrijkste factoren die de waarde van vastgoed bepaalt. Niet alleen in België, ook in Costa del Sol (Spanje) is dit het geval. Een goede ligging is KEY!

Als makelaar in Costa del Sol weet Marbella Second Home als geen ander waar je best wel (of niet) vastgoed koopt. Welke plaatsen er hot (or not) zijn, welke gebieden in opkomst zijn en tot welke regio je maximaal kan genieten van het microklimaat, enz…

Uit een ongelofelijk groot aanbod nieuwbouwappartementen op de Spaanse markt, presenteren wij onze klanten graag de pareltjes met een fantastische ligging: zoals bvb. The Lake Marbella in Nueva Andalucia.  Na een succesvol uitverkochte eerste fase komt er nu ook hiervan een tweede fase off-plan appartementen te koop op de markt.

The Lake Marbella is een modern en afgesloten vastgoedcomplex in La Cerquilla, bekend om ziin rustige straten, in het hartje van Nueva Andalucia op slechts 5 km van Puerto Banús. Dit complex heeft een exclusieve ligging op een heuvel met spectaculair panoramisch uitzicht over het oude stuwmeer van de Angel, de kustlijn van Marbella en de golfbanen van Los Naranjos golfclub, Las Brisas en Aloha Golf.

Ontdek meer van dit project >

 

Uiteraard zijn er nog andere factoren die meespelen bij de waardebepaling van vastgoed. En komt er nóg méér kijken bij de aankoop ervan. Vertel ons waar je naar op zoek bent en wij adviseren en begeleiden je graag persoonlijk van A tot Z!

Vergelijk aanbiedingen