Serenity Gardens Fase 3, Estepona – appartement

Estepona,
Favoriet

Overzicht

  • Bijgewerkt op
  • september 12, 2023
  • 2 slaapkamers
  • 1 Garages

Omschrijving

Ontdek de perfecte harmonie tussen natuur en luxe bij Serenity Gardens in Estepona. Dit nieuwe wooncomplex biedt niet alleen een thuis, maar een levensstijl die je zult koesteren. Met 106 meergezinswoningen die 2 en 3 slaapkamers bevatten, ondergrondse parkeerplaats en berging, is dit de droom die uitkomt voor elke huiseigenaar.

Serenity Gardens ligt op een strategische locatie. Estepona, Marbella en Malaga liggen in de buurt, waardoor al je dagelijkse behoeften binnen handbereik zijn. Malaga, met meer dan een miljoen inwoners, biedt avant-gardistische voorzieningen en groeit snel. Bovendien bevindt het nieuwe Hospital of Estepona zich op kogelafstand, evenals supermarkten, apotheken, benzinestations en een winkelcentrum.

Wat Serenity Gardens bijzonder maakt, is de weelderige tuin die je woning uitbreidt. Je zult betoverd worden door de verscheidenheid aan plantensoorten die rondom het zwembad gedijen. Palmbomen, citrusbomen en aromatische planten creëren een groene oase waarin je kunt ontspannen en genieten van de Spaanse zon.

Maar dat is nog niet alles. Het resort biedt ook een social club, een beachvolleybalveld en een speciale ruimte voor de kleintjes. Of je nu wilt ontspannen bij het zwembad, een potje golf wilt spelen op de putting green, of meditatieve rust wilt vinden, hier is alles binnen handbereik.

Het complex is voorlopig verdeeld in twee fasen: Fase 1 bestaat uit blokken 1 en 2 met 44 prachtige appartementen, een verleidelijk zwembad, putting green, spa en co-workingruimte. In Fase 2 vind je blokken 3, 4 en 5 met nog eens 62 prachtige appartementen, een fitnessruimte, een kinderspeelplaats, een sportveld en een meditatieruimte. De bouw van Fase 3 begint in april 2024 en zal volledig gereed zijn voor bewoning in het derde trimester van 2026.

Mis deze uitzonderlijke kans in Estepona niet en maak van Serenity Gardens jouw nieuwe thuis. Neem nu hier contact met ons op voor meer informatie en ontdek de perfecte balans tussen luxe en natuur!

Eigenschap-ID: 25460
slaapkamers: 2
Garages: 1
Available from: 2026-07-01

Gelijkaardige panden

13
Nieuw
Te Koop

Symphony Suites Estepona – Appartement

Vanaf € 299.200
Bij Symphony Suites Estepona wordt u iedere ochtend wakker met een fantastisch uitzicht op ...
2-32 1 138 m2
24
Nieuw
Nieuwe launch
Te Koop

Acqua Gardens, Estepona – Appartement

Vanaf € 446.300
Acqua Gardens is een stijlvol nieuw residentieel project dat bestaat uit 95 appartementen ...
2 1 97 m2
12
Nieuw

The Edge Estepona – appartement

€ 2.100.000
The Edge: appartementen, penthouses & villa’s te koop in Estepona gelegen aan he ...
22
11
Nieuw
Te Koop

South Place, Estepona – appartementen

Vanaf € 513.700
South Place Estepona is een prachtige ontwikkeling bestaande uit 51 appartementen met 2, 3 ...
22 135 m2

Neem contact met mij op

Bel +32 496 35 30 05 WhatsApp

Vergelijk aanbiedingen