Natura Estepona, Estepona – Appartement

Vanaf € 490.000
estepona,
Favoriet

Overzicht

  • Bijgewerkt op
  • september 11, 2024
  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 1 Garages
  • 78 m2

Omschrijving

Ontdek Natura Estepona, een inspirerend project van 48 moderne appartementen van 2 en 3 slaapkamers, met een elegant ontwerp en uitstekende kwaliteit!

Natura Estepona biedt comfortabele woningen, ontworpen met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail. De gemeenschappelijke ruimtes van Natura Estepona zijn ontworpen om te genieten en ontspannen, met grote groene zones om uit te rusten en te ontsnappen aan de dagelijkse routine, een gemeenschappelijk zwembad met een modern ontwerp, een chill-out gebied, een coworkingruimte en een fitnessruimte. Eveneens zijn de ruime binnenruimtes voorzien van grote ramen die een prachtig uitzicht op de zee en veel natuurlijk licht bieden.

Wat Natura Estepona echter echt onderscheidt, is de uitstekende bereikbaarheid. Met de auto ben je in slechts 5 minuten in het hart van Estepona, 10 minuten van Puerto Banús en 20 minuten van Marbella. Het complex bevindt zich aldus op een onovertroffen locatie. Ook maakt de charme van Estepona, met zijn keienstraten en witte huizen versierd met bloemen, het een zeer gewilde bestemming. In de omgeving van Natura Estepona vindt je enkele van de meest prestigieuze golfbanen van Europa, een gevarieerd aanbod van restaurants en gastvrijheid, prachtige stranden en exclusieve winkelgebieden.

Het Natura Estepona project bestaat uit 3 blokken van 3 verdiepingen, met opties op de begane grond met tuin en terras, tussenliggende verdiepingen, en penthouses met een solarium en ruime terrassen. Ondergrondse parkeergelegenheid en opslagruimtes zijn inbegrepen in de prijs.

Mis deze kans niet om te investeren in een uniek woongebied in Estepona. Neem vandaag nog hier contact met ons op voor meer informatie en om dit prachtige project te ontdekken!

Eigenschap-ID: 25548
Prijs: Vanaf € 490.000
Eigenschap Grootte: 78 m2
slaapkamers: 2
badkamers: 2
Garages: 1

Gelijkaardige panden

13
Nieuw
Te Koop

Symphony Suites I en II, Estepona – Ap...

Vanaf € 468.000
Bij Symphony Suites I en II Estepona wordt u iedere ochtend wakker met een fantastisch uit ...
22 1 138 m2
5
Aranya Estepona
Nieuw
Uitverkocht

Aranya Estepona – appartement

€ 301.000
Aranya Estepona is een gesloten wooncomplex gelegen in een unieke setting van Estepona omr ...
22 108 m2
7
Nieuw
Te Koop

Aurea villa’s, Estepona – villa

Vanaf € 1.440.000
Aurea villa’s: 10 luxe villa’s te koop in Estepona gelegen in een natuurlijke ...
3
12
Nieuw

Oasis Levels, Estepona – Villa

Vanaf € 960.000
Oasis Levels, één van de laatst nieuwe opmerkelijke projecten met 17 prachtige luxe villa& ...
32 400 m2

Neem contact met mij op

Bel +32 496 35 30 05 WhatsApp

Vergelijk aanbiedingen