Uw zoekresultaten

Werkwijze

Professioneel én persoonlijk. Bij ons ben je geen nummer!

Vastgoed in Spanje aankopen. Het klinkt eenvoudiger dan het is. Er komt toch heel wat bij kijken, misschien meer dan je denkt. Het volledige aankoopproces verloopt in Spanje ook anders dan in België. Maar laat je niet afschrikken want je staat er niet alleen voor. Wij staan je bij met raad én daad. Het is daarom voor ons heel belangrijk dat wij onze klanten goed leren kennen.  Zo weten we precies waar je naar op zoek naar bent.  

Alles begint met een persoonlijk gesprek. Dat kan desgewenst ook een eerste kennismaking zijn via een videocall. Vertrouwen jullie onze aanpak, dan nemen we jouw belangen en wensen ter harte en gaan voor jou aan de slag. 

Hieruit volgt een selectie van panden die een perfect match voor je zijn. Vervolgens gaan we samen de panden ter plaatste bezichtigen. Want zeg nu zelf het appartement of villa van jouw dromen, dat koop je toch niet online? We trekken hier samen enkele dagen voor uit. 

Word je verliefd op één van de panden die we ter plaatse bezichtigen? Dan kunnen we ter plaatse de nodige zaken in orde brengen zodat dit pand het jouwe wordt. In Spanje wordt dit met een advocaat geregeld en zullen je hierbij begeleiden. Wij werken reeds vele jaren samen met een vaste Belgische advocaat in Marbella: Abogados Ana Mendoza.

Eens thuisgekomen begeleiden we je stap voor stap met alle andere formaliteiten, de oplevering, eventuele inrichting, verhuring enz… Bij Marbella Second Home ben je aan het juiste adres. Wij ontzorgen je van A tot Z!

Vergelijk aanbiedingen