Uw zoekresultaten
Gepost door Karen Reynders op februari 1, 2024
0

Starlite Festival Marbella slaat vleugels uit naar Selwo Estepona

Starlite Marbella slaat vleugels uit naar Selwo Estepona

Het jaarlijks Starlite Festival in Marbella slaat zijn vleugels uit naar Selwo Estepona.

Starlite Marbella is een niet te missen cultureel festival aan de Costa del Sol, dat maar liefst drie maanden duurt. Dit unieke festival, oorspronkelijk gevestigd in Marbella (Cantera de Nagüeles), staat bekend om zijn intieme concerten in de open lucht, waarbij zowel internationale als nationale artiesten optreden in een magische setting van een authentieke steengroeve. Hier moet je eens geweest zijn!

Hoewel de exacte line-up kan variëren van jaar tot jaar, konden we in het verleden genieten van optredens van wereldberoemde artiesten zoals Enrique Iglesias, Lenny Kravitz, Seal, Andrea Bocelli en Jason Derulo evenals van Spaanse grootheden zoals Alejandro Sanz en Rosario Flores.

De uitbreiding naar Estepona bevindt zich naast het Selwo Aventura Park, met een capaciteit voor 15.000 bezoekers, vier keer meer dus dan op de locatie in Marbella. Dit biedt ruimte voor grootschalige concerten en een podium voor filmopnames. De nieuwe locatie zal ook een hotel, conferentiecentrum, een meer én een kunstmatige groeve omvatten, als eerbetoon aan de originele festivallocatie.

Als je het aan Marbella Second Home vraagt, is dit allemaal een goed teken dat Estepona in volle ontwikkeling is, en aldus een geweldige locatie is om te verblijven aan de Costa del Sol. Wanneer deze site klaar zal zijn voor gebruik is nog niet bekend, ondertussen kijken wij alvast uit naar de officiële start van Starlite Marbella!

Ben jij al eens op Starlite Marbella geweest? Tickets en meer informatie over het Starlite Festival zijn te vinden op de officiële Starlite website.

Vergelijk aanbiedingen